91379031 licence pro Helios IP - Access Commander, ADVANCED verze, 30 zařízení, 300 uživatelů

91379031 licence pro Helios IP - Access Commander, ADVANCED verze, 30 zařízení, 300 uživatelů
16 659 Kč / 1 ks 20 157 Kč s DPH / 1 ks
Bežně do dvou týdnů
Osobně v Praze:středa 3. dubnaPřepravní společností:čtvrtek 4. dubna
Kód91379031Výrobce2N

Access Commander je intuitivní software pro správu přístupového systému, IP interkomů a docházkového systému od 2N. Kombinuje jednoduchost instalace, intuitivního ovládání a rozhraní webového prohlížeče. Instaluje se na virtuální server a k přístupu do nastavení stačí libovolné mobilní zařízení či stolní počítač. Odpadá tak nutnost instalovat každému uživateli samotnou aplikaci na jeho počítač. V softwaru Access Commander má každý uživatel dle své přidělené role k dispozici jen ty služby, které jsou mu určeny. Není obtěžován prvky, které nepoužívá a které jsou určeny například pouze administrátorům. Ti mají k dispozici navíc i přehledný tutoriál, který jim jednoduše krok za krokem umožní nastavit vše potřebné. Díky tomu nemusí studovat žádné manuály ani navštěvovat časově náročná školení.

Pro objednání a vygenerování licence pro 2N Access Commander potřebujeme znát výrobní číslo licenčního zařízení, tedy jednoho ze zařízení 2N, které bude součástí přístupového systému.

Licence Vám bude dodána formou elektronického souboru nebo uvedena na dodacím listu. Pokud objednáváte jen licenci, zvolte v eshopu osobní odběr.

Licence verze BASIC pro 5 zařízení, 50 uživatelů a 1 administrátora je zdarma.

Parametry a specifikace
ŘadaHelios IP
Výrobce2N
PopisSouvisející dokumenty
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies